מטרת החוג לפתח חשיבה ביקורתית לגבי צריכת מוצרים והשפעתם על בריאותינו,
כמו כן להטמיע בקרב הלומדים המתנסים את ההבנה,
כי תהליכי שימור ועיבוד מזון הם תהליכים שמשפיעים על איכות המזון והרכבו וכפועל יוצא מכך על בריאותינו.
המזון שנכנס לגופנו משפיע הרבה יותר ממה שניתן לתאר על בריאות גופנו,
לפיכך נכיר מגוון דרכים בהן ניתן לצרוך מזון הקרוב למקור טבעי ויחד עם זאת להינות מהמראה והטעם שלו
מיועד לכיתות ד’-ו’
ביטול השתתפות בחוג הינו אפשרי עד 31/12/2022