פרטי החוג
food4

טעמדע

מרכז מדעים
בהדרכת: בתיה הינדי
קריית החינוך (מתחם המועצה)
,
מרכז מדעים
ילדים
מעורב
מס' משתתפים: 13
תאריך פתיחה: 19/10/2022
16:30-17:30
מפגשים: 25
מס' חודשי פעילות: 8
סה"כ עלות: 420 ש"ח
תיאור החוג

מטרת החוג לפתח חשיבה ביקורתית לגבי צריכת מוצרים והשפעתם על בריאותינו,
כמו כן להטמיע בקרב הלומדים המתנסים את ההבנה,
כי תהליכי שימור ועיבוד מזון הם תהליכים שמשפיעים על איכות המזון והרכבו וכפועל יוצא מכך על בריאותינו.
המזון שנכנס לגופנו משפיע הרבה יותר ממה שניתן לתאר על בריאות גופנו,
לפיכך נכיר מגוון דרכים בהן ניתן לצרוך מזון הקרוב למקור טבעי ויחד עם זאת להינות מהמראה והטעם שלו
מיועד לכיתות ד’-ו’
ביטול השתתפות בחוג הינו אפשרי עד 31/12/2022

שם המדריך: בתיה הינדי
דילוג לתוכן